Tjänster

Roadtrans_godstransporter

Bud transporter


Oftast är det väldigt brottom när man behöver skicka något med bud men det kan även vara en planerad transport där man vill/behöver skicka godset med en mindre transportbil.


För att kunna erbjuda våra kunder en mer skräddasydd lösning så har vi tagit fram tre (3) olika tjänster inom budtransporter.


1. Budtransport 
Detta tjänst är för er som behöver få ert gods transporterat med en mindre transportbil men där det finns tid för att planera transporten.


2. Express bud
Denna tjänst är till för kunder som behöver få godset transporterat så fort som möjligt. Här lämnar vi alltid en tidsgaranti när godset kommer att levereras oavsett om det skall transporteras inrikes, inom Norden eller ner i Europa.


3. Säkerhet Express bud

Denna tjänst används av kunder som behöver få transporten utförd så snabbt som möjligt och där kunden har möjlighet att följa hela  transporten via en GPS spårning i realtid. Samma chaufför som hämtar godset kommer även att leverera godset oavsett vart slut destinationen är. Förutom att kunden hela tiden ser vart transporten befinnes sig så har kunden även möjlighet att ringa direkt till chauffören. Om transporten står stilla mer än 10 min så kommer chauffören meddela kunden vad orsaken är.

  1.  
Teamwork

Godstransporter


Vi erbjuder er transportlösningar för både inrikes och utrikes transporter där ni får en hög kundservice redan från bokningen fram till godset är levererat. Vi vet hur viktig en fungerande transport är där man följer den planerade tidsramen för både upphämtning och leverans av godset. 

Vårt mål är att alltid ge våra kunderna det där "lilla extra" med stor fokus på att ge den service som man förväntar sig vid en godstransport.


Vi har lastbilarna & transportbilarna för att möta era transport behov. 


Roadtrans_budtransport

Lots / Personaluthyrning


Behovet efter extra chaufförer eller terminalarbetare vid t ex: sjukdomar, ledigheter eller vid ökat behov är större en någonsin inom branschen. 

Vi strävar alltid efter att kunna hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt då behovet oftast uppstår på väldigt kort varsel.


Vi har idag duktiga och erfarna chaufförer och truckförare i Jönköpings området som kan hjälpa våra kunder när behovet uppstår.


Vi har även ett brett och stort kontaktnät i övriga delar i landet så har ni ett behov av att hyra in en truckförare eller chaufför för en löpande uppdragsperiod så tveka inte att kontakta oss.   1.